Bend-to-Assent workshop (groepsverband)

Lees meer over de Bend-to-Assent methode

Een groepsworkshop Bend-to-Assent is een leuke, leerzame en intensieve workshop. Met de Bend-to-Assent methode leert uw hond op een natuurlijke, hondvriendelijke manier op u te letten zonder dat u om aandacht hoeft te vragen. Uw hond trekt niet meer aan de lijn,  gaat niet meer achter honden, fietsers, joggers, paarden etc. aan en de band tussen u en de hond wordt duidelijk versterkt. Het gevolg is dat uw hond ook los van de lijn aandacht voor u heeft en u dus ongewenst gedrag op afstand onder controle krijgt. Wanneer uw hond overenthousiast is kunt u dan ook goed oefenen in een groep welke niet groter is dan 8 honden.

U ontvangt bij aanvang het Bend-to-Assent® methode instructieboekje.

De workshop bestaat uit twee hele zondagen met twee weken ertussen om te oefenen. Het is een goede afwisseling van theorie en praktijk die met eigen hond in praktijk gebracht gaat worden. Van het praktijkdeel worden er video-opnamen gemaakt, welke later die middag bekeken en besproken worden.


De eerste dag krijgt u de uitleg en de film te zien over de Bend-to-Assent methode. In de middag gaat u de basis in praktijk brengen op elkaar. De tweede dag gaat u met uw hond aan het werk aan de lange lijn en los van de lijn. U krijgt alle gelegenheid om uw vragen te stellen.
Deze workshop is geschikt voor de sociale hond. Heeft u een minder sociale hond, dan adviseer ik de reactieve workshop.

Het APDT-BeNe waardeert deze workshop met 40 accreditatiepunten.

Dagen: zie agenda

Tarief: €195,- (incl. lunch)

Tijd: 13:00-17:00 uur 
Locatie:

Recreatiecentrum Besthmenerberg

(Besthemerberg 1 Ommen)

© 2017 Hondencentrum WRAF, Mandy van Gelder

Algemene Voorwaarden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon