De Puppycursus privé is ideaal wanneer u uw pup een uitstekende basis mee wilt geven.
Puppy privé kan elk moment gestart worden vanaf 8 weken leeftijd. U hoeft dus niet te wachten tot er weer een cursus begint, maar kunt gelijk een goede start maken.

De training bestaat uit 4 lessen van een uur en uw pup leert de volledige basis gehoorzaamheid (zit, af, hier, naast, blijf, plat, vooruit/zit), sociale vaardigheden, netjes meelopen aan de lijn, socialisatie  met andere honden en gehoorzaamheid aan de lijn en los van de lijn. 

Ook de Bend-to-Assent® methode komt aan bod en uw pup kent na 4 lessen de basis van de 'vrij over' oefening en leert op deze jonge leeftijd al prikkels te melden. Dit heeft als gevolg dat u vele problemen op jonge leeftijd al voorkomt.

Voordelen:

Uitstekende socialisatie met verschillende honden

Volledige basis gehoorzaamheid in 4 lessen 

De les vindt plaats wanneer het u uitkomt

Educatie op maat

Alle aandacht voor u en uw pup

Mogelijkheid doorstroming naar groepscursus gehoorzaamheid 1

Puppycursus privé

Kado

De eerste les ontvangt u het boek Roedeltaal, opvoeden op natuurlijke wijze, zodat u al de benodigde opvoedingsadviezen nog eens rustig na kunt lezen en als naslagwerk kunt gebruiken. Ook ontvangt u een heuptasje (te vullen met wat lekkers voor uw pup) die u tijdens uw trainingen kunt gebruiken.

Mandy van Gelder behalve gedrags- en Bach bloesem therapeute, ook gediplomeerd dierenartsassistente. Mocht de oorzaak van het probleem medisch zijn, dan zal dit in veel gevallen dus ook (h)erkend worden.

Entingen

Wanneer uw pup nog niet alle entingen heeft, is dat met Puppycursus privé geen enkel probleem. Ook wanneer u een entschema heeft op basis van titerbepaling, bent u van harte welkom. 

Meer weten? Bel ons voor vrijblijvende informatie!

Dag: in overleg
Tarief: €150,-  (incl. Roedeltaal)
Tijd: in overleg
(De puppy privé kan ook bij u thuis plaatsvinden)

© 2017 Hondencentrum WRAF, Mandy van Gelder

Algemene Voorwaarden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon