Filmpjes BTA® methode

​Dit filmpje gaat over Bliksem, grote poedel van 8 maanden en zijn eigenaar Bjorn, 13 jaar. Het was de bedoeling dat Bliksem een hulphondentraject in zou gaan wat niet door kon gaan omdat Bliksem uitviel naar volwassenen, kinderen en honden. In dit filmpje ziet u het resultaat van de interne training hoe Bliksem is veranderd van een onzekere, reactieve hond naar een blije, zelfverzekerde en sociale hond. En Bjorn heeft leren samenwerken en heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen! Voor het hele verhaal ga naar klantreacties.

https://youtu.be/FpIH-HXvgTA

Hoe geweldig is het wanneer je allerlei soorten prikkels kunt passeren terwijl je hond(en) netjes meeloopt en voor jou

kiest in plaats van de prikkel? Een feestje om te trainen en een groter feest wanneer je je hond overal mee naar toe kunt nemen!     
https://youtu.be/Opu-Kha9eww

De grijze hond registreert een prikkel (de bruine hond) en zonder dat de eigenaar iets zegt of doet (er wordt dus geen 'hier' geroepen), komt de grijze hond melden bij de eigenaar dat zij een hond heeft gezien. De eigenaar kiest ervoor de hond vrij te geven. Zij mag dan naar de bruine hond toegaan om kennis te maken en te spelen. Daarna komt de grijze hond zich opnieuw melden. Elke melding wordt beloond met wat lekkers. De BTA® methode is een feestje voor elke hond!

youtube.com/watch?v=3NEJvJfAgtE

Bobby vertoonde bezittingsdrang bij alles wat hij maar te pakken kon krijgen. Daarbij viel hij ook uit naar honden. In een middagje dit fantastische resultaat bereikt.

https://www.youtube.com/watch?v=PRtAMWxHzUc

Puppy en de Bend-to-Assent® methode. Jong geleerd is oud gedaan! Labrador Jesse van 16 weken loopt vrolijk en netjes mee aan de lijn door de Bend-to-Assent® methode!

https://youtu.be/LUo-29Jsdug

 

De eigenaren kwamen twee weken geleden met Quinto bij me omdat Quinto's onzekere gedrag steeds erger werd. Hij blafte tegen alles en iedereen en durfde niet bij mensen in de buurt te komen.

https://www.youtube.com/watch?v=MPpVTYdHxy4&t=19s

Interne puppytraining; Pip, Pomeriaan, 4,5 maand en kijk wat hij o.a. heeft geleerd. 

https://youtu.be/fDTNwznDphc

Lees meer over de Bend-to-Assent® methode

© 2017 Hondencentrum WRAF, Mandy van Gelder

Algemene Voorwaarden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon